Verkoop

Verkoop huur campers:
Na elk seizoen worden onze jonge huurcampers te koop aangeboden. Een unieke kans om een jonge gebruikte camper aan te schaffen met een flinke korting. Deze campers zijn tijdens- en na verhuur goed gecontroleerd, proffesioneel gereinigd en top onderhouden.

Nieuwe/Gebruikte campers:
U bent op zoek naar een camper? Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en wensen. Via ons uitgebreide nederlandse netwerk en Duitse partners leveren wij nieuwe en gebruikte campers. Uiteraard met fabrieks garanties en een interessante korting!
 

Te Koop Te Koop
Burstner Nexxo 685 T Concorde Compact
*Op aanvraag € 11.750,=

Aanpassingen / Extra's:

Campers worden uitgevoerd met standaard opties. U heeft bij aankoop zelf dus nog keuze welke extra voorzieningen u zou willen hebben. Bent u geintresseerd in een camper dan kunnen wij de door u gewenste opties door onze vaste en gecertificeerde partner laten monteren. Denk hierbij aan; zonnepanelen, TV en sateliet schotel, elektrische fietsendrager, alarm, bearlock, airconditioning, achteruitrijcamera, navigatie etc....

Bemiddeling:

Uw wilt uw camper verkopen zonder zorgen. Wij bemiddelen in de verkoop van uw camper waarbij we u volledig ontzorgen. De volledige communicatie met geintresseerden, het opmaken en plaatsen van advertenties en de actieve verkoop.

Aankoop:

Bent u van plan een camper aan te schaffen dan kunnen wij u begeleiden en adviseren. Graag stellen wij ons netwerk in binnen- en buitenland en kennis ter beschikking bij de aankoop van een gebruikte of nieuwe camper. Ongeacht merk en type, nieuw en gebruikt.

Onderhoud-reparaties-service-garanties:

De nauwe samenwerking met Camper Service Beugen zorgt voor gespecialiseerd en betrouwbaar onderhoud en reparaties. Ook het opvolgen van de (fabrieks)garanties horen daarbij. Campers en hun techniek zijn uniek, Camper Service Beugen is hiervoor speciaal ingericht en geautoriseerd.