Burstner Nexxo (NK)

Burstner Nexxo (NK)
Vrij Optie Bezet

Informeren & reserveren

Bedankt voor uw aanvraag. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bürstner Nexxo

OVERZICHT ALLE CAMPERS         HUURINFORMATIE
Periode All in per week (2019)
April € 875,00
Mei-Juni € 950,00
Juli-Aug € 1075,00
Sept - Okt € 950,00
Inclusief: onbeperkt kilometers, uitgebreide pechhulpdekking, compleet inventaris

Nog geen 7 meter en toch alle comfort en ruimte in een zeer complete camper met top indeling. Een skyroof bij de ruime en lichte zit met comfortabele stoelen maakt reizen zeer relaxed. Het ruimtelijke gevoel maakt het ook een ideale camper voor ook in het voor- en na seizoen. 

Een fraaie hoekkeuken met driepitsgasttel, voldoende afzet en veel opbergruimte maakt het leven in de camper erg aangenaam. 

Het moderne bed is net uit het midden geplaatst bed (150 x 195) en voorzien van een comfortabel koudschuim matras en lattenbodem. Bij het slaapgedeelte extra veel opslagruimte en opbergmogelijkheden, douche en wc apart. Het hoge afwerkingsniveau geeft een heerlijk gevoel in de camper.  Tevens een ruime en goed toegankelijke garage.

Alle opties zoals een uitgebreid navigatie multimedia systeem met achteruitrijcamera. En voorzien van alle gemakken zoals een lage/brede instap met hordeur, Truma 4 centrale verwarming/warm water, brede luifel, degelijke fietsendrager voor 3 (elektrische) fietsen en extra grote koelkast met vriesdeel.

Bürstner Nexxo T 685  
Lengte 699cm
Breedte 230cm
Hoogte 275cm
Sta-hoogte 195cm
Bedlengte 195cm