huur informatie | Wat krijgt u

Voorop staat dat u onbezorgd en onbegrensd kunt genieten!
We vinden het daarom belangrijk dat u met gerust gevoel een camper kunt huren. Op deze pagina alle informatie over het huren van campers.

Huurinfo 2021

Tarief Per week - Kilometer vrij - Inclusief inventaris - Geen extra kosten
Periode 2 April tot en met 29 Oktober  (geen winterverhuur)
Week verhuur Vrijdag t/m Vrijdag
Minimale periode April-Mei-Juni-Sept-Okt: 1 week | Juli-Aug = 02-07 t/m 03-09 : 2 weken
Ophalen Tussen 15:00 - 17:00uur
Terug brengen Voor 10:00uur
Standaard Luifel + Fietsendrager + Compleet inventaris
Betaling 25% bij reservering & 75% + borg vier weken voor vertrek
Huurder Minimaal 24 jaar, geldig identiteitsbewijs
Rijbewijs B, minimaal 3 jaar.
Legitimatie Paspoort/ID en Rijbewijs  (dubbel verplicht)
Borg € 1000,00
Dieren/Roken Niet toegestaan
Tanken (diesel) Afgetankt mee /  Afgetankt terug
Schoonmaken Binnenzijde schoon retour + Cassettetoilet geleegd en gespoeld
 

Wat krijgt u

 
Jonge en Moderne campers Naar Campers
Compleet inventaris Inventarislijst
Duidelijke afspraken Huurvoorwaarden
Aanvullende voorwaarden Corona Voorwaarden Corona
Eigen auto parkeren Gratis
 

Veel gestelde vragen

All-in prijzen? We zien dat veel verhuurders campers incompleet verhuren, vaak komen er
er nog schoonmaak- reserverings- inventaris- en kilometer kosten en wat ze allemaal nog meer verzinnen bij. Dat is bij ons niet het geval. 
Transparant voor een eerlijke prijs.
Geen extra kilometerkosten?  Klopt, we merken dat onze huurcampers gemiddeld per week (op seizoenbasis) het aantal kilometers rijden wat we verwachten. De een wat meer de ander wat minder. We maken wel de afspraak dat hij voor een vakantie wordt gebruikt en niet als verhuisbus en dat men bijvoorbeeld in 2 weken 6x op- en neer naar Spanje rijdt.
Relaxed op reis.
Vrijdag - Vrijdag Op vrijdagen hebben wij de wisseldagen, dus verhuur per week. Dit maakt het voor ons mogelijk alle operationele zaken op vrijdag te concentreren, dit is kostenefficient wat u terugziet in de huurprijs.
De prijs is het bewijs.
Brandstofverbruik We hebben zeer jonge campers voorzien van moderne dieselmotoren die verantwoord met brandstofverbruik omgaan.
Gemiddeld verbuiken onze campers 1:10
Gasverbruik De campers hebben 2 (11kg) gasflessen aan boord. Dit wordt gebruikt voor het koken, warm water voorziening en verwarming. We hebben nog niet meegemaakt dat beide flessen na vakantie leeg zijn.
Bij de huurpijs inbegrepen.
Uitleg Je krijgt bij het ophalen een uitgebreide uitleg. We nemen hiervoor de tijd en bespreken zaken in de camper, aan de buitenkant en het algemene gebruik. Zodat we zeker weten dat relaxed kunt gaan reizen. Daarnaast blijven we mobiel bereikbaar.
Vertrouwd op weg.
Bus of half- integraal De meest populaire modellen in de campermarkt. Voor beide wat te zeggen maar beide eenvoudig en heerlijk om mee te rijden en reizen. Ook een kwestie van smaak natuurlijk. De half-integraal campers zijn voorzien van verzwaarde fietsendragers (voor elektrische fietsen)
Keuze is reuze.
B-Rijbewijs Bij voortuigen onder de 3500kg is rijbewijs B voldoende. Onze campers rijden bijna als gewone busjes en dus voor de meeste mensen geschikt. Wel vragen we wat (rij) ervaring. Rijbewijs B, minimaal 3 jaar.
Geschik voor (bijna) iedereen.
Reizen - Slapen  Onze campers zijn geschikt voor reizen met 3 of 4 (gordels) en slapen met 2. Hierdoor heb je een ruimtelijke indeling en kun je eenvoudig in- en uit je bed stappen zonder dat je over elkaar heen hoeft te kruipen! Ook staat je bed alijd klaar.
Over nagedacht.
Dieren niet mee Wij hebben besloten dat er geen dieren in de campers mogen! Ook geen kleine dieren. Wij zijn zelf hondeliefhebbers maar als de geur er eenmaal in zit! Dus voor iedereen gegarandeerd een schone en frisse camper.
Schoon en fris.
Inventaris We hebben de campers uitgerust aan inventaris voor c.a 4 personen. 2 campingstoelen en een grote tafel.  Hier vindt je de complete lijst. Dus wat boodschappen, kleding en je eigen beddengoed mee en rijden maar. 
Gemak dient de mens.
Kopen huurcamper Onze huurcampers worden na elk seizoen te koop aangeboden. Een unieke kans om jong gebruikte camper met wat ervaring te kopen. Deze campers worden tenslotte doorlopend nagekeken, defecten direct gerepareerd en top onderhouden. Zo is de volledige historie bekend en kunt u nog jaren vooruit. 
Slimme zet.
   

Naar verzekeren