verhuur & verkoop campers

Beschikbaarheid

Ons bedrijf

W-Camp

Ons doel, u te laten genieten!
Wij verhuren en verkopen jonge kwaliteits campers en willen daarmee de ervaring van het reizen met een camper delen. We hebben moderne en handzame campers met een licht interieur en van alle gemakken voorzien. 

Helder en persoonlijk, daar houden we van. We hanteren all-in tarieven en geen kilometer beperking waardoor je geen extra kosten hoeft te verwachten en de uitgebreide uitleg krijg je van ons persoonlijk.

Een goede verzekering met vervangende camper en de mogelijkheid om het eigen risico te verzekeren zijn bij ons standaard. De huur campers zijn nieuw of erg jong en compleet uitgerust en ingericht, een volledig inventaris en zelfs de campingstoelen en een campingtafel. Dus zonder zorgen op pad.

Na een uitgebreide uitleg kruip je achter het stuur van deze reiswagen en ervaar meteen het relaxte vakantiegevoel. De fietsen mee, een goed boek, een gevulde koelkast en met je eigen mobiele huisje op pad eigen land ontdekken of elk ander land in Europa.

Voor het eerst op pad met een camper en/of op zoek naar leuke reizen we informeren je graag. Onderaan deze pagina bijvoorbeeld video over hoe je met een camper rijdt en via onze Facebook pagina blijf je op de hoogte.

Op 2, 3 en 11 maart 2018 tussen 12:00 en 17:00uur kun je onze huurcampers uitgebreid komen bekijken tijdens onze "Kijkdagen". Indien je eerder langs wil komen s.v.p. contact op te nemen zodat we een afspraak kunnen plannen.

Wij wensen je een onbezorgde en onbegrensde vakantie!

Carroll Janssen & Joris van der Wijst
 

Meningen   *****

Hoeveel sterren krijgen we? Klik hier voor een review
 

Activiteiten & Media

 
Kijkdagen 2018:  12:00-17:00uur - Locatie Boxmeer 02-03 | 03-03 | 11-03
29 April Koopzondag Boxmeer - Onze campers bekijken in hartje Boxmeer 29-04
Blijf op de hoogte via onze facebook pagina Facebook
ANWB Videoinstructie rijden met een camper Klik hier voor Video
Eerste kijkdagen een succes Klik hier voor impressie