Reviews

Hens en Liesbeth (E-mail review) *****
Het was een geweldige ervaring om rond te reizen in een camper van jullie. Het begon al met de ontvangst bij het ophalen van de camper. Door jullie spontaniteit kregen we nog meer zin om op reis te gaan. Jullie warme en persoonlijke benadering deed ons goed. Ik zou zeggen, ga zo door. Wanneer wij weer plannen hebben om een camper te gaan huren zullen we zeker weer bij jullie terug komen. Het was een hele fijne ervaring, zowel met de camper als met jullie.

Addie Pols (Google review) *****
Zeer goede mooie camper vriendelijke mensen leuk bedrijf 

Hanneke van Stokkom (Google review) *****
Betrouwbare en fijne plek om voordelig jonge en prima onderhouden campers te huren. Persoonlijk...​

Fritz & Graz (E-mail review) *****
Het reizen met de W-camp Camper is ons wederom zeer goed bevallen! Precies dezelfde camper (de Adria compact) als vorig jaar dus dat voelde direct heel vertrouwd.  Dit keer zijn we met een aantal fijne tussenstops uitgekomen bij een heerlijke plek aan zee in het zuidoosten van Bretagne.  De camper is van alle gemakken voorzien en we hebben dan ook niets gemist.  Reizen met een camper geeft ons de vrijheid om zonder al te veel concrete plannen vooraf op pad te gaan,  onderweg spontaan de route om te gooien en ons steeds te laten verrassen waar we uitkomen. Voor ons de ideale vakantie.  We zijn super tevreden over jullie vriendelijke service en flexibiliteit en kijken nu al uit naar een volgende campervakantie! 

Rob en Miriam (Facebook review) *****
Hallo Carol en Joris, We zijn met jullie buscamper naar Texel geweest. En hebben een super mooie vakantie gehad. De buscamper is van alle gemakken voorzien. Zeker voor herhaling vatbaar. Tot een volgende keer.

Tilly en Marius (E-mail review) *****
Vooraf hartelijk dank voor de fijne ontvangst met koffie en de zeer uitgebreide uitleg van de Adria Compact Plus SL (TN) Camper. Voor ons de 1ste campervakantie.

Om te beginnen een heerlijke camper met een complete inventaris voor binnen en buiten en met een krachtige 150 PK motor en automatische versnellingsbak, zeer goede airco tijdens het rijden, super comfortabele stoelen en bedden, fijne sfeerverlichting binnen en onder de luifel nog een mooie buitenverlichting, lekker grote koelkast, hele grote garage en de stevige fietsendrager die je tot op laadhoogte kunt laten zakken. Echt een wereldse camper van nog maar een half jaartje waar we midden augustus 2 weken heel fijn mee getoerd hebben tot ver onder de Bodensee door, totaal zo'n 2250 km. Alles is op en top geregeld en verzorgd en onbeperkte kilometers.

Bij terugkomst nog gezellig met Carroll & Joris een bakkie onze fijne vakantie en het genot van de camper doorgenomen en weer huiswaarts. W-Camp als bedrijf, maar zeker ook Carroll en Joris zijn in alle opzichten zeer aanbevelenswaardig.


Ria en Jan Egelmeers (Google review) *****
We zijn "campers wezen kieken" in Boxmeer bij W-Camp. Wij waren net zo enthousiast als Joris en Caroll en hebben de Adria Twin gereserveerd voor 2 weken vakantie in Frankrijk. Door alle regen erg veel kilometers gemaakt maar desondanks toch prima bevallen. Fijne bijkomstigheid is dan dat je geen kilometerbeperking hebt.
Dit jaar wederom de Adria Twin gehuurd. Ditmaal voor 3 weken Oostenrijk (Formule 1) en Italië. Heerlijke vakantie gehad. Super in de bergen is dan de automaat. Deze auto met 150 pk kan het allemaal aan. Iedereen die erover denkt een camper te huren kan ik dit bedrijf aanraden. Joris en Caroll bedankt. Volgend jaar komen we weer "campers kieken"!


Ingrid Vroemen (Google review) *****
Onze allereerste camper ervaring gehad met een rondreis door Scandinavië. En heel blij dat we voor W-camp gekozen hebben! Fijne benadering, altijd bereikbaar voor vragen (en die hadden we genoeg als beginnende camperaars), goede uitleg. We komen graag terug!​

Koert & Marijke (E-mail review)*****
Al in de winter gezocht naar een camper om in die zomer te huren kwamen we na uitgebreid onderzoek uit bij jullie bedrijf. Andere bedrijven bleken, ondanks een minder aanbod en/of huurvoorwaarden al bezet te zijn in de door ons gewenste periode. Jullie nog niet, onbegrijpelijk. Alle reviews op de site en de reclame die jullie voor jezelf maken kloppen: goede eerlijke informatie, perfect onderhouden campers en snelle communicatie als er iets nodig is. Als we weer een camper willen huren, en dat is slimmer dan er een kopen tenzij je elk jaar alle vakanties camperend wil doorbrengen, zullen we zeker aan jullie denken. Wel de lusten maar niet de lasten: zorgeloos huren bij Wcamp!

Jan en Ans ten Haaf (E-mail review) *****
We hebben een geweldige vakantie gehad. De camper is zeer goed bevallen en doet het in de bergen erg goed. Ook de automatische versnelling was erg fijn. Meestal gaan we om de twee of drie jaar naar Zwitserland waarvoor we dan een camper huren. We hebben wel al veel reclame gemaakt voor jullie. 
p.s. ook de service en de persoonlijke benadering was perfect!


Graziella & Frits (E-mail review) *****
We hebben eind april de Adria Compact gehuurd voor een trip naar Spanje. Het was onze eerste camper ervaring die direct uitstekend is bevallen.  De persoonlijke benadering van W-Camp sprak ons erg aan. De vriendelijke ontvangst, helder beschreven voorwaarden en het snelle mailcontact
na het 'campers kieken’ werd door ons zeer gewaardeerd. W-Camp is een bedrijf wat we graag ter sprake brengen bij vrienden/kennissen die ook overwegen om eens met een camper op pad te gaan. De Adria Compact is een fijne camper met voldoende ruimte, prima autostoelen en (niet geheel onbelangrijk) uitstekende bedden! Al met al zijn we zeer tevreden over onze 1e camper ervaring bij W-Camp en komen graag nog eens terug.


Gérard Zeegers (Google review) *****
Voor een sentimental journey naar Normandië klopten we aan bij W-Camp. En dat bleek een goede keuze. We reisden en 'woonden' uiterst comfortabel, in een jonge, goed onderhouden camper.

Gertrude Buddiger Jaspers (Facebook review) *****
super service....goede uitleg. mooie campers.
voor ons voor herhaling vatbaar


Marie-Louise Kuijs-Verschuren (Facebook review) *****
De erg vriendelijke en persoonlijke benadering hebben wij enorm gewaardeerd. De camper voldeed aan de verwachting en de service was uitstekend. Ook de afwikkeling na terugkomst verliep zonder problemen. Kortom W-Camp is een aanrader! Bovendien isteekt de prijs-kwaliteitverhoiuding gunstig af t.o.v. andere verhuurders.

Jan Hendriks (Google review) *****
Beste mensen van W-Camp. Bij deze willen wij jullie bedanken voor de fantastische service. Wij zijn 2 weken in de Drome geweest en hebben mogen ervaren dat de luxe die de camper bood, bv. airco, de grote koelkast, erg welkom is bij warm( zeg maar heet) weer. Ook het grote bed beviel ons uitstekend.Bij een probleempje met de stroom door een stommigheid van onszelf, we konden de zekering niet vinden, werd het direct, na telefonisch contact met W-Camp, opgelost. Ook heel attent, het flesje wijn wat in de koelkast klaar stond als welkomstgeschenk. Nogmaals bedankt, Rieany en Jan

Perry Filipini (Facebook review) *****
We hebben begin mei een Camper gehuurd bij W-Camp. We kregen een splinternieuwe camper mee met alles er op en er aan. De service was erg vriendelijk en klantgericht. Voor ons was het de eerste keer dat we een Camper huurden en dus wisten we veel dingen niet. Ook voor de uitleg van de camper werd alle tijd genomen. Dikke 5 sterren dus voor Carroll en Joris.