Reviews

Marie-Louise Kuijs-Verschuren (Facebook review) *****
De erg vriendelijke en persoonlijke benadering hebben wij enorm gewaardeerd. De camper voldeed aan de verwachting en de service was uitstekend. Ook de afwikkeling na terugkomst verliep zonder problemen. Kortom W-Camp is een aanrader! Bovendien isteekt de prijs-kwaliteitverhoiuding gunstig af t.o.v. andere verhuurders.

Jan Hendriks (Google review) *****
Beste mensen van W-Camp. Bij deze willen wij jullie bedanken voor de fantastische service. Wij zijn 2 weken in de Drome geweest en hebben mogen ervaren dat de luxe die de camper bood, bv. airco, de grote koelkast, erg welkom is bij warm( zeg maar heet) weer. Ook het grote bed beviel ons uitstekend.Bij een probleempje met de stroom door een stommigheid van onszelf, we konden de zekering niet vinden, werd het direct, na telefonisch contact met W-Camp, opgelost. Ook heel attent, het flesje wijn wat in de koelkast klaar stond als welkomstgeschenk. Nogmaals bedankt, Rieany en Jan

Perry Filipini (Facebook review) *****
We hebben begin mei een Camper gehuurd bij W-Camp. We kregen een splinternieuwe camper mee met alles er op en er aan. De service was erg vriendelijk en klantgericht. Voor ons was het de eerste keer dat we een Camper huurden en dus wisten we veel dingen niet. Ook voor de uitleg van de camper werd alle tijd genomen. Dikke 5 sterren dus voor Carroll en Joris.